The Neutralizer neutraliseert nare luchtjes

Dit handige elektrische apparaatje neutraliseert nare luchtjes door ze op een moleculair niveau aan te vallen. Wat overblijft is een frisse lucht. The Neutralizer vernevelt een mengsel van ruim 140 etherische olies. Dit zijn natuurlijke olies die niet schadelijk zijn voor mens en dier. Bij een continu gebruik blijft een ruimte van 375 m3 tot 6 weken fris.

Hoe werkt het?

Plaats het apparaat op de juiste plaats: op de grond, rechtop, zo ver mogelijk van de lucht afvoer, maar ook niet te dicht bij de luchtaanvoer. Zet het apparaat aan en na verloop van tijd ruikt uw ruimte weer helemaal fris. Wanneer na 6 weken het olie reservoir leeg is kunt u dit navullen.

 

Geweldig! Ik werd hier helemaal blij van

Het is zo’n fijn apparaat. Zo simpel te bedienen, en neemt weinig ruimte in beslag. Ideaal. En wat een bijkomend voordeel is dat het de geuren neutraliseert en niet maskeert. Effectieve bestrijding en geen symptoombestrijding dus. Als het na minimaal 6 weken (maar vaak nog langer) uitgewerkt is, moet ik alleen niet vergeten het reservoir bij te vullen. Ik kan gewoon niet meer zonder.