Resultaten met ip tracking

Gebruik maken van ip tracking is niet alleen handig. Het geeft jouw bezoekers op de juiste manier ook een naam. Doordat jij een ip adres krijgt te zien kun je simpel achterhalen om welk bedrijf het gaat. Hiervoor raad ik je aan om eens op de website van leadexpress.nl te kijken. Dit bedrijf zorgt er onwijs goed voor dat jouw website beter gezien wordt!

Persoonlijk vind ik het erg belangrijk om te weten wie er op mijn website kijkt. Het liefst heb ik dan ook direct dat zij een product kopen, maar dat gaat de laatste tijd niet zo heel erg goed. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een extern bedrijf. Het belangrijkste hiervan was dat ik middels mijn eigen website kon zien wie er op de website keek. Al snel kwam ik erachter dat er een hoop bezoekers op de website kwamen en die ook weer snel gingen. Gelukkig kon ik dankzij leadexpress.nl diverse bedrijven benaderen die op mijn website hadden gekeken.