Opleiding receptionist

Een opleiding receptionist bij Fabius volgen kan een wijs besluit zijn. Ieder bedrijf en iedere organisatie heeft baat bij een receptionist. Met een opleiding receptionist, haal je een diploma. Met dat diploma kun je aantonen dat je alle nodige vaardigheden voor de functie hebt geleerd en kunt toepassen. Zo kun je aan een mooie baan komen. Bovendien kun je na de opleiding receptionist nog andere opleidingen van Fabius volgen en je cv en vaardigheden nog verder uitbouwen. Het voordeel van de opleiding receptionist bij Fabius volgen is dat het vaak dicht bij huis is en je niet je hele week aan de studie hoeft te besteden.

Lessen

Bij Fabius opleidingen heb je namelijk maar één les per week. Zo zorg je dat je gemotiveerd blijft en dat je bezig blijft met je studeerwerk. Naast de les zal je nog huiswerk moeten maken. Als je dit doet, kun je in 20 weken de opleiding receptionist afronden. Je kunt kiezen of je in de ochtend van 9 tot 12 lessen volgt of in de avond van 19 tot 22 uur. Het hangt af van de locatie op welke dag de lessen vallen. Er zijn meer dan 50 leslocaties, dus er is vast een locatie bij jou in de buurt.

Betalingen

Het slagingspercentage bij de opleiding receptionist van Fabius is met 90% erg hoog. Dit is dus een waardevolle investering voor je cv. Je kunt de opleiding receptionist in één keer betalen, maar je mag ook in termijnen betalen. Dan betaal je 6 maanden lang iedere maand een bedrag. Het examen behoort niet tot de kosten van de opleiding receptionist, die betaal je dus apart aan de Associatie voor Examinering. Kijk voor alle informatie over de opleiding receptionist op deze site.