Een leren dames jas

Leren jas

Als er nu één jas is die sinds mijn tienerjaren niet uit mijn garderobe verdwijnt dan is het de leren dames jas. Niet dat mijn eerste jasje er nog hangt, maar een leren dames jas dat is voor mij een must-have, die past op vele outfits.

Vrouwelijk en altijd trendy

Een leren jas vind ik erg stijlvol, stoer en heerlijk vrouwelijk! Leder is een duurzaam materiaal, dat zich makkelijk laat onderhouden. Leer is bovendien ook waterdicht. In de winter houdt het materiaal je lekker warm, terwijl leder ook best verkoelend kan werken. Een leren jas kopen, is niet zo eenvoudig want je ziet ze in vele soorten, stijlen en kleuren.  Misschien heb je liever geen echt leer? Je kan ook kiezen voor een imitatie leren jasje. Ze zijn goedkoper en vaak nauwelijks van echt te onderscheiden.

Leren jas

Hoe draag jij je lederen jas?

Een leren jas is een must-have! Je kan ze zo eindeloos combineren: Stoer op je jeans op een festival, gekleed of je avondjurk, of schattig met een warme dikke sjaal voor een stevige wandeling.  Oke, de jassen zijn iets duurder, maar de kwaliteit is perfect.