Kapot windscherm, tijd voor een nieuwe

windscherm

Wat een storm!

Een tijdje geleden waaide er een behoorlijke storm door onze stad heen. Toen wij een dag later gingen kijken wat de schade was in het centrum, viel het gelukkig reuze mee.  Ons windscherm ging kapot, dus wij wilden een nieuwe! Wij dacht bij onszelf: “Als dat het enige is, dan zijn wij tevreden”. Gelukkig was het windscherm ook het enige dat kapot was. Een van onze buren hadden wat kapotte ramen, dat lijkt mij nog veel erger!

Online zocht ik op het woord windscherm, om te gaan kijken waar ik de beste deal voor een windscherm kon krijgen. Het duurde niet lang of ik zag de website van Xterior. Ik geloof dat wij in het verleden ook al eens een horeca parasol bij Xterior hebben besteld. Die lieten wij op maat maken, omdat die voor speciale evenementen is. Dat zelfde wilde ik gaan doen met het terras windscherm. Zo gezegd, zo gedaan en ik kreeg een offerte binnen.

Na het bestuderen van de offerte en het vergelijken van prijzen, besloot ik dat Xterior de beste deal gaf. Ideaal, want over de kwaliteit hoef ik me daar ook geen zorgen te maken! Al snel bestelde ik het windscherm en daar zijn wij nu erg blij mee. Het is precies zoals wij het wilden en past perfect bij de rest van ons terras!