Houd je zwembad in goede staat met chloortabletten

Met chloortabletten houd je je zwembad in een goede staat. Om optimaal van je zwembad te genieten, is onderhoud en een goede waterbehandeling van essentieel belang. Een behandeling met chloortabletten hoort ook bij het zwembadonderhoud. Bij bodyfitwebshop vind je tabletten van Starline. Deze zijn geschikt voor ieder zwembad.

Chloortabletten

De beste chloortabletten

De chloortabletten van Starline zijn al jaren de beste op de markt. Veel andere tabletten zijn niet goed gestabiliseerd. Door de UV-straling verdwijnt het chloor weer snel. Dit is niet zo bij de tabletten van Starline. Deze pakken alleen de bacteriën in je zwembad aan. De tabletten werken dan ook perfect en gaan lang mee.

Houd het zwembadwater schoon

Natuurlijk wil je lekker in je zwembad blijven zwemmen zonder ziek te worden. Het is dan ook belangrijk om het zwembadwater regelmatig te testen, zodat je weet of alle chemicaliën in het water nog in balans zijn. Bij afwijkende waardes krijgen bacteriën en algen de kans om het zwembadwater te vervuilen. Iets dat je natuurlijk moet voorkomen. Door het zwembadwater goed te behandelen, krijgen bacteriën en schimmels geen kans. Dit lukt je onder meer met zwembadtabletten, chloorsticks en chloorshock van Starline.

Chloordrijver

Zwembadtabletten van Starline

De zwembadtabletten van Starline geven langzaam chloor aan het water van je zwembad af. De tabletten zijn geschikt voor zwembaden van 10 kubieke meter. De zwembadtabletten plaats je eenvoudig in de chloordrijver of skimmer en het chloor wordt geleidelijk aan het water toegevoegd. Erg gebruiksvriendelijk dus.

Gebruik regelmatig chloorshock

Naast tabletten is het ook een aanrader om regelmatig chloorshock te gebruiken. Dit zorgt voor een snelle en directe desinfectie van je zwembad of jacuzzi. Hiermee breng je de chloorwaarde weer op peil of voeg je snel extra chloor toe. Zowel de tabletten als chloorshock voldoen aan alle regels.