Hairextensions zetten Utrecht

Wil jij hairextensions zetten in Utrecht of rondom, maar weet je niet waar? Dan raad ik het echt aan om bij Sabina Biqua een keer een kijkje te te nemen en om een afspraak te maken. Het resultaat die ze mij heeft gegeven is schitterend en ben er zeker trots op en blij mee en wil hierdoor ook meerdere dames die nog geen plek hebben aansporen om daar heen te gaan. Het resultaat zal zeker niet teleurstellen. 

Service

De service die ik bij Sabina heb gekregen was goed. Ik had van tevoren al een afspraak gemaakt, waar ik me al een lange tijd enorm op verheugde. Aangekomen bij de zaak werd er gekeken naar welk soort extension het beste paste bij mijn haar. Ook werden verschillende zaken toegelicht op het moment dat ze bepaalde acties uitvoerde. Dit zodat ik zelf ook kon begrijpen wat er nou precies gebeurde. Ik kan zeggen dat die mensen enorm veel verstand hebben en oprecht ook weten waarmee ze bezig zijn. De kleur en overgang van mijn eigen haar naar extension is gewoon niet te onderscheiden van elkaar. Alles werd met een goede service en regeling geregeld! Daarom is het verstandig om hairextensions zetten in Utrecht bij Sabina Biqua te doen.