Goedkoop online systeemhelm kopen

Wanneer je een bromscooter hebt zul je ook een helm moeten dragen, maar welk type scooterhelm past bij jou? Voor een belangrijk deel hangt dat af van jouw persoonlijke voorkeur, daarnaast kan het rijgedrag de keuze ook deels bepalen. Als jouw keuze is gevallen op een systeemhelm, wil je uiteraard ook graag goedkoop een systeemhelm kopen. Op deze pagina vind je meer informatie over scooterhelmen, en waar je deze goedkoop kunt bestellen.

Je kunt goedkoop een systeemhelm in de webshop kopen bij Scooteronderdelenshop.com, bekijk direct het huidige aanbod.

Wat is een systeemhelm?

Er zijn drie soorten helmen, elk met hun eigen kenmerken. Dit zijn de verschillende soorten, en de voornaamste verschillen:

  1. Jethelm: Dit is een helm met open voorzijde, meestal voorzien van een opklapbaar vizier. Het biedt wat minder bescherming en voelt in de winter koud aan, je staat wel goed in contact met je omgeving.
  2. Integraalhelm: Dit is de meeste veilige scooterhelm die je kunt aanschaffen, opzetten en afzetten is wel iets lastiger. Wanneer je wilt kiezen voor optimale veiligheid gaat er niets boven de integraalhelm.
  3. Systeemhelm: Een systeemhelm heeft dezelfde vormgeving als een integraalhelm, met het verschil dat je het voorste gedeelte kunt opklappen. Tijdens het rijden is het een gesloten helm, wanneer je stilstaat kun je eenvoudig het vizier en kingedeelte opklappen.

Wanneer je gemak met veiligheid wilt combineren kun je een systeemhelm kopen. Je rijdt veilig zonder last van koude wind in de winter, en je kunt eenvoudig de helm opzetten en afzetten.

Hoe kun je online een systeemhelm kopen?

Wanneer je een systeemhelm goedkoop wilt aanschaffen doe je dat uiteraard online. Maar hoe kies in de webshop een systeemhelm die bij je past zonder deze eerst vast te houden? Dat is eenvoudiger dan je denkt wanneer je deze tips volgt:

Juiste maat helm meten

Een helm moet goed passen, daarom kun je niet zomaar een standaard systeemhelm kopen. Je zult eerst jouw hoofdomtrek moeten opmeten, kijk op de scooterhelmen pagina van Scooteronderdelenshop.com voor de maattabel. Een helm mag niet te strak zitten, maar de speling mag ook zeker niet te groot zijn.

Modellen vergelijken

Er zijn diverse modellen systeemhelm die er niet alleen anders uitzien, maar ook net iets anders werken in praktijk. De manier waarop het vizier opklapt kan verschillen, ook hoever het voorste deel naar boven of achteren klapt is niet altijd hetzelfde. Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan met opgeklapte helm te rijden.

Goedkoop systeemhelm kopen

De prijs telt uiteraard ook mee, je kunt online goedkoop een systeemhelm kopen die toch van hoge kwaliteit is. Een wat duurdere helm is doorgaans wat fijner gevoerd en biedt wat meer comfort. Bij Scooteronderdelenshop.com is de kwaliteit altijd goed, het betreft gekeurde merkproducten. Daar hangt de keuze gelukkig niet van af! Als je vaak rijdt op de scooter is het aan te raden iets meer te besteden voor de hoogste veiligheid en comfort.

Weet je al welke systeemhelm wilt kopen in de webshop? Bekijk de mogelijkheden in de online winkel van Scooteronderdelenshop.com.