Goedkoop is niet altijd minder goed

goedkoop matras

Ben je toe aan een nieuw matras en heb je al een beetje rondgekeken overal? Dan zal je vast opgevallen zijn dat een matras erg duur is, maar de vraag is natuurlijk is een duur matras ook beter dan een goedkoop matras. Bij perfecthomeshop.eu kun je zelf een matras samenstellen naar eigen wensen, en dit voor een prijs waarbij je ergens anders geen matras kunt kopen. Een minder duur matras hoeft dus zeker niet minder goed te zijn, sterker nog soms zijn ze zelfs beter.

goedkoop matras

Hygienisch verpakt en geleverd

Een goedkoop matras bij perfecthomshop wordt ook op een zeer hygiënische manier bij je thuis afgeleverd. Het matras wordt vacuüm verpakt en dan met een zegel gesloten, hierbij weet je zeker dat je een matras krijgt die schoon en fris is. Voor de bescherming is de verpakking ook ideaal tijdens het transport. Welk matras je ook koopt, je zal zien dat een minder duur matras net zulke goede eigenschappen kan hebben als een duur matras. Perfecthomeshop heeft zich gespecialiseerd in goedkopere producten als de concurrent.

goedkoop matras

Speciaal keurmerk

Heb je een allergie of ben je bang dat er schadelijke stoffen in een goedkoop matras zitten? Door het Oeko Tex keurmerk wat de matrassen hebben van perfecthomeshop weet je zeker dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Hierdoor slaap je altijd met een gerust hart lekker en comfortabel op je nieuwe matras. Welke eisen er ook aan een matras worden gesteld, de matrassen zijn voorzien van de veiligheidseisen die eraan worden gesteld.