Een verlichte dansvloer maakt je feest compleet

Een verlichte dansvloer op een feest is een extra toevoeging die er een heel bijzondere avond van kan maken. Als je een feest geeft en daar goede muziek voor uitgekozen hebt waarop mensen prima kunnen dansen dan is een goede dansvloer uiteraard onmisbaar.

Typen verlichte dansvloeren

Een verlichte dansvloer kun je boeken via Evenses. Zij bieden verschillende modellen aan als extra voor op een feest of evenement. Zo kun je kiezen uit een LED verlichte vloer maar ook een vlakke dansvloer behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een met pixels verlichte vloer of eentje die verlicht wordt met behulp van patronen. Welke je kiest hangt van meerdere factoren af.
Houd rekening met bepaalde factoren

Ten eerste kijk je natuurlijk naar wat je zelf mooi vindt maar ook wat bij goed bij je feest en het eventuele thema past. Daarnaast houd je ook rekening met de oppervlakte die de vloer gaat beslaan en of de vloer binnen of buiten komt te liggen. Voor alle mogelijkheden op dat gebied win je het beste op voorhand informatie in zodat jij de juiste dansvloer bestelt.
Dansvloer met patronen of pixels

Kies je bijvoorbeeld voor een dansvloer met patronen? Dan krijg je een speciaal patroon op de vloer dat een bepaalde sfeer oproept. Op een dansvloer die met behulp van pixels voor de verlichting zorgt kun je verschillende patronen laten projecteren zodat je steeds weer wat anders hebt.
Overal te leggen

De dansvloeren zijn geschikt voor verschillende afmetingen en als een locatie al voorzien is van een gewone dansvloer kan de verlichte daar bovenop gelegd worden. Of je nu juist een feestje op een wat kleinere locatie of een groot evenement houdt maakt niet uit want de vloeren zijn in verschillende maten te leveren. Als je via Evenses een dansvloer bestelt dan wordt deze compleet voor je op de juiste locatie geleverd maar ook door vakmensen in elkaar gezet zodat je er zelf niets meer aan hoeft te doen.