Een geweldige vakantiebaan in Veldhoven

Op zoek naar een leuke vakantiebaan in Veldhoven, dan ben je hier aan het juiste adres. McDonald’s heeft regelmatig zeer leuke vacatures staan waar je op kunt reageren. Echter zijn er wel een paar eisen aan verbonden. Want je moet wel in de omgeving van het betreffende restaurant wonen. Je moet minimaal 4 uur per week kunnen werken en je moet je 15 jaar of ouder zijn. In sommige vestigingen is het mogelijk om al op 15 jarige leeftijd te beginnen, alleen dan is dit niet in de keuken. Voor meer informatie hierover kan je op de website kijken, of contact opnemen met dit bedrijf.

Leuke vakantiebaan in Veldhoven gevonden

Nadat ik op zoek was gegaan naar een baantje in mijn vakantie, ben ik bij
McDonald’s terecht gekomen. In eerste instantie ben ik begonnen als een crewlid, maar na een tijd ben ik op een andere functie gaan werken. Want de doorgroei mogelijkheden zijn hier best wel aanwezig.

Ben jij ook op zoek naar een leuke baan. neem dan een kijkje op de website van dit bedrijf. Hier staan regelmatig leuke vacatures op. Ook is het mogelijk om hier stage te gaan lopen. Lees de informatie hiervan op de website.