Badkamer laten ontwerpen in een strakke badkamerstijl

Een badkamer laten ontwerpen kan een goed idee zijn als je nog niet precies weet wat je wilt. De ontwerper kan op alle vlakken met je meedenken. Toch kan het goed zijn om van tevoren alvast te bepalen welke badkamerstijl je wilt, zodat je hiervoor een geschikte ontwerper kunt vinden. Hieronder bespreken wij twee strakke badkamerstijlen.

Minimalistische badkamer laten ontwerpen

Een minimalistische badkamerstijl is eigenlijk de meest eenvoudige stijl. De badkamer wordt zo eenvoudig en functioneel mogelijk ingericht. Hierdoor is het ook gemakkelijk om het schoon te houden. Een minimalistische badkamer heeft een eenvoudig design met strakke lijnen, neutrale kleuren en vrijwel geen decoratie of accessoires.

Moderne badkamer laten ontwerpen

Een badkamer met een moderne badkamerstijl voldoet uiteraard aan de laatste trends. Maar dat niet alleen: deze badkamer is ook strak ingericht en je ziet hier vrijwel alleen neutrale kleuren terug. Het lijkt een beetje op een badkamer met een minimalistische stijl, maar het is iets minder functioneel ingericht. In een badkamer met een moderne inrichting zie je soms wel wat accessoires en decoraties om net net iets warmer en gezelliger te maken.